Еднокрила входна врата Т-100, Бялa

Код: f2a26f43b739 Категория:

Входна блиндирана врата Т-100 се предлага в два варианта: еднокрила или двукрила. Има възможност и да се изработи по индивируална поръчка.

Максималният габаритен размер за еднокрила врата за серия Панел, с ламиниран MDF панел, е съответно 1100 мм широчина и 2100 мм височина.

За същия модел, но с покритие от боя или лак, максималният габаритен размер е 1100 мм широчина и 2400 мм височина. Височина на вратата е над 2200 мм, крилото може да бъде изработено със стандартна височина, докато останалата част може да бъде изработена в няколко различни варианта:

с ковано желязо, с възможност за поставяне на стъкло или стъклопакет;
комбинация от ковано желязо и MDF панел;
плътна с MDF панел;
Моделът се предлага и без фрезовка на панела. Освен това, при поръчковите врати има възможност касата и металът на крилото да се боядисат в цвят по системата на RAL.

Касата се предлага в стандартен размер, който е до 340 мм, но по индивидуална поръчка може да се изработи и в по-голям или по-малък габаритен размер. Размерът на касата се определя спрямо зида, като се добавят 20-30 мм.

Заключването при серия Панел се осъществява чрез две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа, като е добавена и трета скрита ключалка, тип „Резе“, от вътрешната страна на крилото. Моделът е има шест пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение на крилото. Ако, обаче, пасивното крило има опция за отваряне, то заключването се случва чрез две резета, от които едното е към пода, а другото към щурца.

Възможните посоки на отваряне са лява-навътре и дясна-навътре, като има възможност и за обратен монтаж, т.е. дясна-навън и лява-навън.

Окомплектовката на врата Т-100 по индивидуална поръчка включва:

крило;
регулируема каса;
гумено уплътнение за каса;
три броя нерегулируеми панти;
шест противовзломни шипа;
метален Г-образен профил;
две независими заключващи системи;
трета допълнителна заключваща система тип “Резе”;
две секретни брави: основна и допълнителна;
два секретни патрона;
капачка против разбиване и бронировка на патрона;
три секретни и три секретни ямкови ключа;
две дръжки – избор между активна и пасивна или две активни;
шпионка с метално чукче.
*При индивидуална поръчка на модела с вариант от ковано желязо, в окомплектовката на вратата не е включено стъкло.